Romantisch weekend weg in Rotterdam

rotterdam wat te doen

Binnenkort een jubileum te vieren of wil je een verrassing organiseren voor je vriend(in)? Regel dan een weekendje weg naar Rotterdam! Deze prachtige stad aan de Maas heeft van alles te bieden. In deze blog lees je wat je kunt doen om een romantisch weekend te plannen.

Bijzondere ervaring

Een spannende avond beleven? Bekijk dan de mogelijkheden voor een high class escort in Rotterdam. Deze ervaring kan ervoor zorgen dat jullie relatie nog intiemer en spannender wordt. Je kunt vooraf overleggen wat de mogelijkheden en wensen zijn. Een ding is zeker, deze avond zullen jullie niet snel vergeten! 

Dineren op hoogte

Een unieke ervaring is dineren in de Euromast. Dit bekende bouwwerk is uitermate geschikt voor een romantisch diner. Vanaf je tafel kijk je uit over de prachtige stad. Met een beetje geluk kunnen jullie genieten van de ondergaande zon. 

De markthal

Het is misschien een beetje toeristisch, maar een bezoekje aan de Markthal is zeker de moeite waard. Er zijn leuke eettentjes waar je hapjes en drankjes uit verschillende culturen kunt proeven. Binnenin de Markthal vind je prachtige schilderingen.

Hotel New York

Op de punt van de Kop van Zuid staat dit hotel en restaurant, dat gevestigd zit in het oude hoofdkantoor van de Holland-Amerika Lijn. Vanuit hier emigreerden honderdduizenden mensen richting Amerika, tussen 1873 en 1971. Het is een prachtig gebouw en hier overnachten is zeker de moeite waard. Ook de rest van Kop van Zuid is de moeite waard om te bekijken. Door de oude loodsen en bouwstijl waan je jezelf in New York.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *