Origineel idee nodig voor een teamuitje? Volg een workshop boogschieten!

Workshop boogschieten

Door talloze bedrijven worden zo nu en dan bedrijfsuitjes georganiseerd. Het kan hierbij gaan om activiteiten waar het voltallige personeel van een bedrijf aan deelneemt, maar afdelingsuitjes behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Hoe dan ook, als je als organisator of leidinggevende op zoek bent naar een origineel idee voor zo’n uitje, bedenk je dan eens hoe leuk een workshop boogschieten kan zijn. Hoe dan ook is dit een workshop die veel vraagt van de concentratie. Alleen daarom al is dit reuze interessant.

Workshop boogschieten

Hoe verloopt een dergelijke workshop?

Boogschieten is geen activiteit die door veel mensen dagelijks wordt ondernomen. Om hier een beetje wegwijs in te raken zal er dus eerst uitleg worden gegeven over hoe je een boog moet gebruiken. Even goed luisteren naar deze uitleg is dus wel essentieel. Dit zorgt er niet alleen voor dat je meer plezier uit de workshop haalt, maar ook dat het boogschieten geheel veilig kan plaatsvinden.

3 goede redenen voor een bedrijfsuitje

Er zijn verschillende redenen waarom het slim is af en toe een externe activiteit te ondernemen met je werknemers of collega’s. De volgende drie redenen maken het zeker de moeite waard:

  • Een bedrijfsuitje vergroot de teamspirit. De onderlinge banden tussen de collega’s worden hiermee versterkt. Dit zorgt ervoor dat men op de werkvloer vervolgens meer voor elkaar over heeft en bereid is voor elkaar te werken.
  • Ervan uitgaande dat je werknemers niets hoeven bij te dragen aan het bedrijfsuitje is dit een mooie geste van jou als bedrijfsleider. Dat medewerkers dit bovenop hun salaris krijgen zal vast en zeker gewaardeerd worden.
  • Mooi meegenomen is tenslotte dat de kosten van een bedrijfsuitje meestal van het belastbare bedrag van je onderneming afgetrokken kan worden. Zo vallen de kosten voor het uitje relatief laag uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *