Een silent disco kan ook zakelijk!

Silent disco

Moet er binnenkort een presentatie of seminar binnen jouw bedrijf gehouden worden of ga je op een beurs staan? Door een silent disco set te huren zal je meer aandacht voor jouw verhaal krijgen. Wij vertellen jou hier meer over.

Waarom zakelijk?

Een silent disco kan dus heel goed voor presentaties, seminars of op beurzen toegepast worden. Iedereen zet dan een koptelefoon op, waarbij de spreker door de microfoon praat. Ook kan dit iets zijn wat vooraf ingesproken is en via de zender afgespeeld worden. Niemand zal last hebben van omgevingsgeluiden en de omgeving zal ook geen last hebben van de spreker. Daarnaast kan iedereen zelf het volume bepalen. Een silent disco huren kan ook met meerdere zenders, waardoor er meerdere presentaties of lezingen tegelijk in één zaal gehouden kunnen worden. Door de kleur aan de zijkant van de koptelefoons kan de spreker zien wie naar zijn/haar verhaal luistert. Ook als er afstand gehouden moet worden vanwege corona maatregelen is dit ideaal. Zo kan iedereen op afstand de spreker goed verstaan. De koptelefoons hebben namelijk wel een bereik tot 200 meter. Ook kunnen ze ingezet worden in verzorgingshuizen. De ouderen kunnen dan bijvoorbeeld in hun eigen kamers blijven of in de binnentuin gaan zitten. Zo kunnen ze alsnog gezellig meezingen en dansen met de muziek, gezamenlijk spelletjes spelen, een workshop volgen of meedoen aan yoga op afstand. Daarnaast kunnen er instructies of lezingen in meerdere talen gehouden worden. Het voordeel hiervan is dat je geen tolk meer nodig hebt. Zo kan je bijvoorbeeld op een beurs aan mensen uit diverse culturen tegelijk jouw verhaal vertellen.

Ook als bedrijfsuitje

Een silent disco kan dus gehuurd worden voor een presentatie, seminar of beurs, maar kan ook gebruikt worden voor een bedrijfsuitje. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een workshop, bioscoop, (stads)wandeling, museum of feestje. Bij een workshop kunnen er meerdere workshops tegelijk gehouden worden in bijvoorbeeld meerdere talen of verschillende workshops, zodat er voor iedereen wat wils tussen zit. Ook tijdens een stadswandeling of rondleiding in een museum houd je iedereen goed bij de les. Het personeel zal minder snel afgeleid zijn en dus alles beter kunnen onthouden. Ook kan dit in meerdere talen of aan meerdere groepen tegelijk verteld worden. Voor een bioscoop kan je een film met z’n allen gaan kijken en dat kan zelfs buiten. Niemand heeft last van het geluid, maar je hebt zelf ook geen last van omgevingsgeluiden. Daarbij komt dat er meerdere films tegelijk gekeken kunnen worden. Ook voor een feestje is dit zeer goed geschikt. Je kan dit zowel binnen als buiten organiseren en waar en wanneer je maar wilt. Daarnaast kan het met een onbeperkt aantal personen, dus het maakt niet uit hoe groot jouw bedrijf is, iedereen kan komen. Tijdens het feest kan iedereen naar zijn/haar favoriete muziek luisteren door te switchen tussen de verschillende kanalen. Daarnaast kan iedereen van elkaar zien naar welk kanaal ze luisteren en kan je dus met elkaar meedansen op dezelfde beat van de muziek. Dit garandeert een onvergetelijke avond. Huur daarom snel een silent disco set!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.