Budgetvriendelijke hobby’s

piano

Het hebben van een hobby is leuk. Het zorgt voor ontspanning en plezier en in veel hobby’s kun je je creativiteit goed kwijt. Er bestaan ontzettend veel hobby’s en vaak kun je het zo duur maken als je zelf wilt. In deze blog geven wij jou meer informatie over de mogelijkheden. Laat je inspireren en start vandaag nog!

Muziekinstrument bespelen

Voor het maken van muziek heb je geen groot budget nodig. Er zijn genoeg opties waar je uit kunt kiezen. Wil jij een muziekinstrument leren spelen? Dan hoef je niet altijd een instrument te kopen, want veel instrumenten zijn ook te huur. Neem contact op met de plaatselijke muziekschool en informeer naar de mogelijkheden. Voor wie piano wilt leren spelen zijn er ook meerdere opties. Zo kun je bijvoorbeeld een tweedehands piano kopen. Dit scheelt een hoop geld vergeleken met een nieuwe piano! 

Een piano of vleugel kopen doe je bij Emile van Leenen Piano’s, bekijk ook ‘piano Rotterdam’. 

Lezen

Veel mensen starten met lezen om hun gedachten even opzij te zetten. Daarnaast beginnen mensen met lezen om in slaap te vallen. Lezen kan een geweldige hobby zijn. Geen geld om elk goed boek te kopen, of gewoon geen plaats? In bijna elke gemeente vind je een bibliotheek waar je gratis of voor een kleine vergoeding boeken kunt uitlenen.

Tekenen

Wil jij echt je creativiteit kwijt? Begin dan met tekenen! Er zijn speciale winkels met gespecialiseerde artikelen, maar veel spullen kun je vaak goedkoop krijgen. Met een set potloden en een schetsboek kom je al heel ver. Je kunt je collectie tekenspullen zo groot maken als je zelf wilt.

Dit waren onze drie hobby’s. Wat is jouw favoriete (budgetvriendelijke) hobby? Laat het vooral weten en inspireer andere lezers!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *